Bee radiant serum voor een stralende huid

Met Sinaasappel stamcellen
Conditie: Anti-verouderingDoffe HuidAnti-rimpel gelaat
15ml

96% natuurlijke ingrediënten
Voorkomt en egaliseert rimpels – Laat stralen – Effent de natuurlijk teint

 

CNK 350-7092

Verhelderend serum tegen veroudering met stamcellen van sinaasappel en vitamine C, wat de huidcllen verjongt en revitaliseert dankzij de verbeterde samenstelling.

Stamcellen uit sinaasappel voorkmoen en egaliseren rimpels. Tegelijkertijd herstellen ze de natuurlijke straling en helderheid van de huid.
Vitamine C verzeker een effen huidskleur/teint. Verkleuring wordt verminderd en tegengegaan.
Bosbes werkt als natuurlijk witmakende en verhelderende factor, en stimuleert de celregeneratie.
Coenzyme Q10 vult de zuurstofvoorraden van de huidcellen weer aan, waardoor de hun vitaliteit behouden.
Hyaluronzuur met een zeer laag moleculair gewicht zorgt voor hydratatie tot in de diepste lagen van de huid en draagt bij tot het behoud van een dikke huid door vocht te binden en de watervoorraden van de huid te stabiliseren.
Lycopeen, granaatappelolie en polyfenolen uit olijf verzekeren een goed functioneren van de cellen en geranderen een gezond voorkomen van de huid.
Het gepatenteerde propolisextract mijn zijn antioxidante eigenschappen beschermt de cellen tegen oxidatieve stress en schadelijke omgevingsfactoren.
Essentiële olie uit 100% organische roos, pompelmoes, groene mandarijn en bergamot verjongen de huid, verbeteren het gemoed en verminderen stress op holistische wijze.

APIVITA heeft het water in de Bee Radiant Serum vervangen door een infusie van het fruit van wilde roos uit Nymfaio in Griekenland om willen van zijn sterke antioxidante, anti-inflammatoire en hydraterende eigenschappen.

Start typing and press Enter to search