Gezichtsverzorging

Men care – antirimpel gezichts- & oogcreme

Met Propolis en Cardamon
Conditie: Anti-rimpel Man
50ml

96% natuurlijke ingrediënten
Antirimpel actie – Hydrateert en verjongt – Bestrijdt donkere kringen en wallen

 

CNK 289-6983

Gezichts- en oogcrème die rimpels en vermoeidheidstekens bestrijdt. Hij hydrateert en beschermt de huid tegen vroegtijdige veroudering, terwijl hij stimulerend en verjongend werkt.

De combinatie van organische ingrediënten zoals cardamom, ginseng en jojobaolie heeft antiseptische, ontstekingsremmende en stimulerende eigenschappen, terwijl het hydrateert de huid zacht maakt.
Kikkererwtenextract vermindert de tekenen van vermoeidheid op het gezicht en aan de ogen en versterkt en verstevigt de huid.
Propolis biedt een antiseptische werking en regelt vetheid, terwijl het in combinatie met organisch olijfolie-extract en amandelolie beschermt tegen vroegtijdige veroudering door vrije radicalen en milieuvervuiling (smog, sigarettenrook, zware metalen…)
Berk en organisch beukenhoutextract verhogen de vochtniveaus, dankzij hun onmiddellijke en langdurende hydraterende werking, en verminderen het aantal en de diepte van de rimpels.
Ruscus werkt tegen donkere kringen en gezwollen ogen.
Organische kardemom, muskaatsalie, etherische oliën van citroen en ceder, verjongen de huid en stimuleren de stemming door stress weg te nemen en de concentratie te verhogen.
Water uit organische cardamominfusie biedt antioxidante en antiseptische eigenschappen.
Niet-vette formule, ideaal voor dagelijks gebruik.

DERMATOLOGISCH GETEST
VRIJ VAN ALCOHOL EN SILICONEN

Start typing and press Enter to search